Referenser

Close
logo

OFFERTFÖRFRÅGAN

Fill out the form below and get a free quote today.
Kristina G
Badrum 3 kvm
Vi hade möjlighet att resa bort en vecka när rivningen var utförd vilket underlättar när man bara har ett badrum i bostaden. Arbetet pågick enligt uppsatt tidsplanering och vi kom hem lagom till uppmontering av inredningen. Inga överraskningar dök upp och vi är verkligen nöjda med vårt nya badrum som blev lika bra som vi hoppades. Har redan rekommenderat FP till andra grannar i samma hus.

Helrenovering av badrum 3,4 kvm i bostadsrätt. Elektrisk golvvärme installeras. Ny elcentral installeras. Nytt innertak byggs och 4 st infällda LED-spottar kopplas till dimmer. Tvättmaskin installeras och kopplas på befintligt avlopp inkl vägghängd brunn. Kakel sätts på väggar och klinker i hexagonform läggs på golv.

Filip A
Badrum 8 kvm
Vi är verkligen nöjda slutresultatet som levde upp till våra högt ställda förväntningar. Vi fick kompromissa med planlösningen men lyckades få till ett bra badrum ihop med killarna från FP, som var lyhörda och hade bra kommunikation genom hela projektet.

Helrenovering av badrum 8 kvm i villa. Badrummet byggdes ut med 4 kvm för att få plats med både dusch och badkar. Elektriskt golvvärme installerades, nytt innertak med infällda spotlights monterades. Flytt av golvbrunn och ny duschhörna skapades. Klinker på golv och kakel på väggar.

Peter W
Badrum 3 kvm
Vi gjorde vårt badrum i december 2016 och var lite oroliga innan byggstart att inte bli klara innan jul. Men det gick undan och efter ca 10 arbetsdagar stod badrummet färdigt. Killarna höll rent och snyggt genom hela byggtiden och slutresultatet blev vi väldigt nöjda med.

Helrenovering av badrum 3 kvm i bostadsrätt. Elektriskt golvvärme installerades, nytt innertak med infällda spotlights monterades. Klinker på golv och kakel på väggar samt inkaklad fönstersmyg

Armine G
Badrum 6 kvm, Badrum 3 kvm
Vi är mycket nöjda med vår renovering av våra två badrum. Snabbt, effektivt och väldigt bra resultat. Kan verkligen rekommendera FP Bygg om du skall renovera ditt badrum.

Helrenovering av två badrum om 6 kvm och 3 kvm i bostadsrätt.  Elektriskt golvvärme installerades, nytt innertak med infällda spotlights monterades. Klinker på golv och kakel på väggar.

Alexander N
Badrum, 5 kvm
Jag och min sambo uppskattade att vi fick en tydlig offert och att killarna som utförde arbetet var effektiva och proffsiga. Arbetet gick smidigt och det var lätt att kommunicera om det uppstod någon fråga. Har redan rekommenderat FP Bygg till flera av våra grannar som även dom är nöjda med sina badrum.

Helrenovering av badrum 5 kvm i bostadsrätt. Elektriskt golvvärme installerades, nytt innertak med  infällda spotlights monterades. Flytt av golvbrunn och ny duschhörna skapades. Tvättmaskin med vägghängd brunn installerades. Klinker på golv och kakel på väggar.

Andreas och Linda A
Kök, Vedum
Stor noggrannhet i förberedelser innan renoveringen satte igång. Vi behövde inte jaga utan FP Bygg hörde av sig till oss med besked. Hittade smidiga lösningar på problem som uppstod. Bla hade vi räknat fel vid beställning av köket då ett skåp ej fick plats. Det kunde vi lösa på plats på ett väldigt bra sätt.

Köksrenovering i radhus. Uppsättning av komplett kök från Vedum samt golvläggning, tapetsering och målning av väggar. I hallen la vi klinker och elektrisk golvvärme.

Mats H
Badrum, tvättstuga och WC
Vi bestämde oss för FP Bygg då vi fick ett bra bemötande och en offert som passade våra önskemål. En tidsram för badrummet sattes upp och renoveringen var klar i förtid. Vi blev så nöjda att vi lät FP Bygg renovera även tvättstuga och gäst-WC med ett lika bra resultat.

Helrenovering av badrum 4 kvm i kedjehus. Elektriskt golvvärme installerades, nytt innertak med infällda spotlights monterades. Klinker på golv och kakel på väggar.

Marie G
Badrum, 4 kvm
Jag gör det enkelt för mig och sammanfattar hela processen från första besöket till
färdigställt badrum med ett enda ord: Nöjd!
Trots att jag hade en del ändringar under pågående renovering kunde tidsplanen hållas och jag fick bra information om extra kostnader för ex fler spottar i taket.

Helrenovering av badrum 4 kvm i bostadsrätt. Elektriskt golvvärme installerades, nytt innertak med infällda spotlights monterades. Tvättpelare med vägghängd brunn installerades. Vi tog fram en speciallösning för tvättställ efter ritning från kund. Klinker på golv och kakel på väggar.